Rekonditionering och biltvättning

är en bra investering

Varför välja Bighy's Bil AB för din bils biltvätt eller bilvård

När det kommer till att vårda din bil, är Bighy’s Bil AB det självklara valet för en överlägsen biltvätt och bilvård. Vi förstår att varje fordon förtjänar en skräddarsydd behandling för att bibehålla dess skönhet och prestanda. Vår expertis sträcker sig från grundläggande biltvätt till avancerad helrekonditionering och lackförsegling, vilket ger din bil enastående vård och skydd.

Biltvätt

Vi erbjuder inte bara en vanlig biltvätt; vi levererar en noggrann och skonsam rengöring som tar bort smuts och förbättrar lackens glans. Med moderna tekniker och miljövänliga produkter ser vi till att din bil strålar både utvändigt och invändigt efter varje tvätt.

Bilvård

Vår dedikerade personal är experter inom bilvård och tar hand om varje detalj. Från interiörrengöring till lackpolering, garanterar vi att varje aspekt av din bil behandlas med precision och omsorg. Vår bilvård lämnar din bil i bästa möjliga skick, både estetiskt och funktionellt.

Helrekonditionering

För de som söker det yttersta inom bilvård erbjuder vi helrekonditioneringstjänster. Detta omfattande paket inkluderar djupgående rengöring, lackkorrigering och interiöruppfräschning för att återställa din bil till sitt bästa skick.

Lackförsegling

Vår lackförseglingstjänst är designad för att ge långvarigt skydd och glans åt din bils lack. Genom att använda avancerade produkter för lackförsegling säkerställer vi att din bil behåller sin lyster och skyddas mot yttre påfrestningar.

VANLIGA FRÅGOR OCH SVAR OM bilvård

En utvändig handtvätt kostar i november 2023 för en personbil från 399kr och för en skåpbil från 499kr.

En premium tvätt (in- och utvändig handtvätt) kostar från 749kr

JA, ni kan välja mellan:

  • Borttagning flygrost
  • Pälsborttagning från 350kr
  • Vaxspray
  • Motortvätt 779kr
  • Sätestvätt från 650kr/säte

Lacken kan angripas av salt och grus på vintern, liksom pollen och fågelspillning sommartid. Dessa bör avlägsnas så snabbt som möjligt. En tumregel är att tvätta bilen minst en gång i månaden.

Lackförsegling är en avancerad keramisk teknik som överträffar konventionellt vax med sina många fördelar. Utöver att skydda lacken ger den även ett hållbart skydd för aluminiumfälgar, plastdetaljer och glas – allt anpassat efter dina specifika önskemål. Den keramiska sammansättningen bildar en tålig och skyddande hinna som bevarar lackens glans, djup och lyster över tid. Denna teknik skapar en stark barriär mot yttre påverkan, inklusive UV-strålning och väderförhållanden. Dessutom ger den en vattenavstötande effekt, vilket underlättar rengöring och bibehåller lackens skick. Lackförsegling är ett modernt och effektivt sätt att inte bara förhöja bilens utseende utan också garantera långsiktigt skydd och enklare underhåll.

För att bibehålla bilens glans och lättskötthet är regelbunden återbehandling avgörande. Vi rekommenderar en återbehandling med intervaller på 12-24 månader, anpassat efter körsträcka och slitage. Denna återkommande process säkerställer att lackförseglingen behåller sin optimala effekt och skyddar bilen mot yttre påverkan som väderförhållanden och föroreningar. Genom att följa detta schema får du inte bara en bil som behåller sitt estetiska värde längre, utan också en enklare underhållsprocess. Investerat tidigt, betalar sig långsiktigt – din bil kommer att tacka dig med en varaktig glans och skydd.

Ett keramiskt lackskydd förlänger bilens glans och underlättar rengöring. Genom att skapa en skyddande barriär gör det smutsen lättare att avlägsna, vilket resulterar i en lättvättad bil. Dessutom ger det effektivt skydd mot frätmärken från insekter och fågelspillning, bevarar lackens kvalitet och minskar risken för permanenta märken. Den keramiska beläggningen utgör också ett effektivt skydd mot skadliga UV-strålar som kan bleka lacken över tid. Med ett keramiskt lackskydd investerar du inte bara i bilens estetik utan också i ett långsiktigt skydd som bevarar bilens skick och glans.

Vi erbjuder service, reparationer och däck till alla vanliga bilmärken

Begär gratis Bilvård eller biltvätt offert

Fyll i formuläret nedan så kommer vi att höra av oss till dig för att ge en prisuppgift angående tjänsten eller tjänsterna du har valt nedan för din bil.

Vi svarar på alla frågor via mail inom 24 h (räknat på arbetsdagar. Om lördag, söndag eller annan helgdag inträffar så får du räkna med längre svarstid).

    Utvändig handtvätt - från 399krIn- och utvändig handtvätt - från 749krHelrekonditionering - från 3499krLackförsegling - från 4499krKeramiskt lackskydd - från 6499kr