Helbetala eller delbetala

Säker och Smidig Finansiering

Utnyttja Fördelarna med Vårt Samarbeta med Resurs Bank!

Säkra Betalningsalternativ för Din Trygghet

Vi förstår att en oväntad bilreparation sällan kommer lägligt, både tidsmässigt och ekonomiskt. För att göra det enklare för dig erbjuder vi bekväma och flexibla betalningsalternativ.

Vi är stolta över att vara en verkstad där du enkelt och smidigt kan betala med kontanter, kort eller Swish när du besöker oss. För att ytterligare underlätta för våra kunder har vi etablerat ett samarbete med Resurs Bank.

Genom Resurs Bank kan vi erbjuda dig möjligheten till räntefri delbetalning i upp till 24 månader för ditt besök hos oss. Detta gäller för alla köp mellan 1000 kr och 30 000 kr. Du har friheten att själv välja hur din betalningsplan ska se ut, och du får möjligheten att göra det i lugn och ro vid den första aviseringen.

För att säkerställa en smidig process kommer Resurs Bank att genomföra en kreditupplysning i samband med ansökan via oss. Vi strävar efter att skapa en trygg och bekymmersfri upplevelse när det kommer till betalningar, så att du kan fokusera på det viktigaste – att få din bil i toppskick igen.

Välkommen till oss!

VANLIGA FRÅGOR OCH SVAR

Ni Skannar QR-koden i butiken och ansöker direkt i resurs app.

När du har fått en positiv bekräftelse på din kreditansökan kan du i nästa steg välja den betalningsplan som bäst passar dig och signera med Mobilt BankID. Enkelt och smidigt. Vi genomför en sedvanlig kreditupplysning för att säkerställa tryggheten i transaktionen.

Ni kommer att få svar inom några minuter direkt i appen.

Du betalar dina fakturor direkt i resurs app eller på Mina sidor via resursbank.se

Vi erbjuder service, reparationer och däck till alla vanliga bilmärken

KONTAKTA OSS!

Lyddevägen 19,
511 58 Kinna

info@bighysbil.se