Förbättra Körupplevelsen

Däckbyte hos Bighy's Bil AB!

Däckverkstad i Kinna: Nyckeln till längre livslängd för dina däck

Optimera din fordonsprestanda med Bighy’s Bil AB i Kinna. Erbjuder expert Däckbyte, säkert Däckhotell och snabb Däckreparation. 

Säg adjö till däckproblem och hälsa välkommen till en sömlös och trygg resa. Bighy’s Bil AB i Kinna är din pålitliga partner för att optimera fordonsprestanda och göra varje resa bekymmersfri.

Kontakt oss idag för att ta det första steget mot en bättre körupplevelse.

Hjulinställning

Hjulinställning är konsten att balansera varje vinkel och lutning för optimal kontakt med vägen. Hos Bighy’s Bil AB finjusterar vi varje fordon med precision för att maximera prestanda och säkerhet.

Däckbyte

En viktig ritual för fordonets välbefinnande. När årstiderna skiftar, kräver din bil en omsorgsfull förändring. Förbättra greppet, minska slitage och öka säkerheten med ett noggrant och professionellt däckbyte.

Däckhotell

En exklusiv fristad för dina däck, där de inte bara förvaras, utan omhändertas. Professionell klimatkontroll, regelbunden inspektion och optimal lagring garanterar att dina däck förblir i toppskick mellan säsongerna.

Däckreparation

När vägens ojämnheter lämnar spår på ditt däck, krävs skicklighet och noggrannhet för en effektiv däckreparation. Våra experter använder avancerad teknik för att återställa däckets integritet och säkerhet.

VANLIGA FRÅGOR OCH SVAR

Priset kan variera med efterfrågan men oftast ligger det mellan 200-450 kr. Pris för däckbytet är inte beroende av däcket eller fälgens storlek. 

Från 899 kr. Boka tid för hjulinställning och få en bättre bilkörning med lägre bränsleförbrukning och säkrare framfart.

Hur vet jag om mina hjul är obalanserade? Det viktigaste tecknet är när du känner obehagliga vibrationer när du kör. Du kan känna vibrationerna i ratten, på golvet, instrumentpanelen eller sätena.

En dålig hjulinställning märks tydligt vid kurvtagning. Genom att titta närmare på däcken kan du också lägga märke till ojämnt slitage på däcken, oftast att någon av däckskuldrorna slits snabbare än den andra.

Vi erbjuder service, reparationer och däck till alla vanliga bilmärken

Begär gratis offert för däck tjänster

Fyll i formuläret nedan så kommer vi att höra av oss till dig för att ge en prisuppgift angående tjänsten eller tjänsterna du har valt nedan för din bil.

Vi svarar på alla frågor via mail inom 24 h (räknat på arbetsdagar. Om lördag, söndag eller annan helgdag inträffar så får du räkna med längre svarstid).

    Däckbyte - 275kr
    Däckhotell - 479krHjulinställning - från 850krDäckreparation